sestdiena, 2010. gada 25. decembris

Eglītes jautājums

Spēle „Atrodi 5 atšķirības”? Nē, bildēs redzamas Romeo un viņa dāvanas producētā raidījuma „Eglītes jautājums” Ziemassvētku sērijas dalībnieces ekstrēmās pārvērtības. Pirms dalības mūsu projektā eglītei bija novērojams pelēkās peles sindroms, tā jutās vientuļa un nepamanīta, bet pēc mūsu stilista un psihologa konsultācijām tās pašvērtējuma mugurkauls tika iztaisnots. Tagad eglīte rotājas ar jaunām burkānu krellēm, biešu auskariem, kartupeļu rokassprādzēm un kāpostu jostu. Tā ir ieguvusi apkārtējo egļu uzmanību un jūtas ievērojama. Prieks par to!

P.s.

No JRT izrādes „Ziedonis un visums”: „Es vedu Oldzīti uz sava riteņa. Tāds brauciens paliek (atmiņā).” Vēlu Jums šajos svētkos daudz patīkamu un paliekošu atmiņu, jo šokolādes apēdās, rotas pazūd, bet „tādi braucieni” paliek.

4 komentāri:

Ilva teica...

Nezinātu, teiktu, ka divas, pilnīgi atšķirīgas, egles!

ūdensmeita teica...

klau, man ļoti kārotos pēc Tavām atsauksmēm pēc šīs izrādes.
Gribēju sagādāt pārsteigumu kādam draugam ar kopīgu šī notikuma apmeklēšanu, bet kritisks viņš man.. alkst īstas mākslas.

Romeo teica...

-->Ilva
Un tomēr vienas "asinis" plūst abās eglītēs.

-->Ūdensmeita
Skolā mācīja, ka Ziedonis ir izņēmums, viņš ir īpašs, izlecējs, ģēnijs. Izrādē - Ziedonis ir viens no mums. Jā, viņš raksta dzeju (kā tie dīvainie), bet viņš mēdz arī līst pa naktīm pie meitenēm meņģēties, mukt no miličiem, rakt ceļa vidū bedri tāpat vien, jo sagribējās. Viņš stāsta amizantus atgadījumus un tie ir smieklīgi. Tā ir vairāk kā komēdija, ne "Marianas dziļvaga". Vai tur ir īsta māksla? Tur ir īsta dzeja!
Dziļdomībai vairāk ieteiktu apmeklēt "Fundamentālistu".

ūdensmeita teica...

Hm. Tavs apraksts pārliecina, ka tas būtu tas, kas vajadzīgs. Iespējams, manas zināšanas par Ziedoni ir tik knapas, ka pati nesapratu. Paldies par atsauksmēm.