piektdiena, 2011. gada 20. maijs

NRM 2011

Šodien uzturā 1/2 burka medus ar riekstiem, rīt pāris kilogrami augļi, bet svētdien pirmā puse no video:

NRM 2011 pusmaratons šogad būs īpašs ne tikai tādēļ, ka pēc Pitagora teorēmas tas sanāk 10 sacensību pusmaratons manā skrējēja CV, bet arī tāpēc, ka šogad oficiāli pārstāvu NRM tempa turētājus.
Kā atpazīt NRM tempa turētāju? Viņš ir smaidīgs kā pieczvaigžņu viesnīcas administratore, apkalts ar baloniem un iešūts Adidas kreklā. Ja Tu skrien viņam līdzās, tad Tevi uzmundrina, padod dzeramo, izsaka komplimentus par Tavu skrējēja elsu. Viņa sūtība ir palīdzēt Tev noskriet pusmaratonu pēc iespējas labāk.

11 komentāri:

Romeo teica...

Tempa turētājus paradīzē noteikti ņem bez rindas.

Annija teica...

O Romeo, Romeo! Wherefore art thou Romeo? Kur Tavi ieraksti pazuduši?

Romeo teica...

Jo tālāk, jo trakāk - uz doto brīdi esmu aizņēmies ar 4 twitter kontiem, 4 facebook lapām, 4 draugiem.lv lapām, 1 uzņēmuma mājas lapu un vēl 1 bloga satura rediģēšanu. Rezultātā ar mani ir noticis tas, kas bieži vien piemeklē pavārus - viņi mājās vairs negrib gatavot, jo darbā to vien dara, kā cep kotletes (manā gadījumā tvīti un raksti) citiem.
Labās ziņas - nesen tika iegādāti īsie maratonistu stringi, jo Valmierā skriešu pilno maratonu. Par to noteikti uzrakstīšu Romeo blogā.
Kas jauns Annī frontē? Plāns mērķu sasniegšanai beidzot ir gatavs?

Annija teica...

Ou, Romeo arī ir savs twitteris vai visi ir kādam citam? Gaidīšu ierakstu par maratonu!

Jā,plāns ir gatavs,ja viss tā vien turpināsies, pēc gada būšu tieva un dzīvošu un mācīšos Francijas dienvidos,pie pašas Vidusjūras,bet ,ja daudz stāstīšu,nepiepildīsies,tādēļ neskrienu laikam pa priekšu,bet te pat pa tuvējo parku retu reizi.:)

Romeo teica...

Romeo ir pusmēms twitteris - klepo ārā tikai RT reklāmas un pieseko pēc pasūtījuma. Kad kontu taisīju, tad plāns gan bija sinonīmi grandiozs Tavējam.
Skaisti! Sīkāk neprasīšu, lai plāns izdodas! Tik pēc gada gaidīšu no Francijas komentāru: "Pourquoi Es-Tu Roméo?" :)

True teica...

Žēl, ka esi kaut kur pazudis ;)

Annija teica...

Hei! Valmieras maratons jau pagājis,bet skatos,ka Tu jau teju 2 mēnešus neskrien vairāk. Romeo,kur Tu esi aizskrējis?

Romeo teica...

Čīčiņa, esmu ieracies darbos un maģistratūrā. Nolīdis tādā kā intelektuālajā pagrīdē. Tevi vairāk interesē skrienamraksti vai par attiecībām?

Annī, Valmierā izejot uz starta, plānoju skriet 10 minūtes lēnāk nekā pagājušogad Rīgā, bet iekšējais zīmulis un mīļie atbalstītāji to neļāva, rezultātā uzlabots personiskais rekords par vairāk kā 10 minūtēm. Rakstā izklāstīšu ar paplašinātiem teikumiem. Centīšos paspēt pirms iPhone 5. Iekavētos skrējienus pierakstīju ;)

Annija teica...

Nu skaidrs! Turēšu pie vārda! Vēl lūdzu kādu rakstu cukura un domu lidojuma sadaļā.

Ja gribi sacensties ar iPhone 5, Tev kārtīgi 'jāuztjūnē' savs blogs. :)

Livars teica...

Romeo, Romeo ... kas ir noticis, vai - kas nav noticis?

Romeo teica...

Sveiks, Livar! Pagaidām vienīgais brīvais brīdis, kad varu rakstīt te ir no 23:30 - 08:00, bet tajā laikā man ļoti patīk nodarboties ar gulētismu.