sestdiena, 2010. gada 25. decembris

Eglītes jautājums

Spēle „Atrodi 5 atšķirības”? Nē, bildēs redzamas Romeo un viņa dāvanas producētā raidījuma „Eglītes jautājums” Ziemassvētku sērijas dalībnieces ekstrēmās pārvērtības. Pirms dalības mūsu projektā eglītei bija novērojams pelēkās peles sindroms, tā jutās vientuļa un nepamanīta, bet pēc mūsu stilista un psihologa konsultācijām tās pašvērtējuma mugurkauls tika iztaisnots. Tagad eglīte rotājas ar jaunām burkānu krellēm, biešu auskariem, kartupeļu rokassprādzēm un kāpostu jostu. Tā ir ieguvusi apkārtējo egļu uzmanību un jūtas ievērojama. Prieks par to!

P.s.

No JRT izrādes „Ziedonis un visums”: „Es vedu Oldzīti uz sava riteņa. Tāds brauciens paliek (atmiņā).” Vēlu Jums šajos svētkos daudz patīkamu un paliekošu atmiņu, jo šokolādes apēdās, rotas pazūd, bet „tādi braucieni” paliek.

sestdiena, 2010. gada 4. decembris

Vēstule Ziemassvētku vecītim

Mīļo Ziemassvētku vecīt, rakstu te, jo visas iepriekšējās Tev sūtītās vēstules nesen atradu pie vecākiem grāmatu plauktā. (Laikam būšu kļūdījies ar Tavu adresi un vēstules vienkārši pasts atsūtīja atpakaļ). Rakstu laicīgi, jo vēlos informēt, ka šogad man domāto dāvanu vari uzdāvināt kādam citam. Izvēlies, ko vēlies. (Un skaties, ko izvēlējies!) Esmu iemīlējies. Tur tā sāls. Man dāvana jau ir. Bet ja tomēr izdomā svētkos piekamanot ciemos, tad brīdinu, ka piens nebūs (jau vairāk par mēnesi nelietoju pienu un man nemaz nav ledusskapis, kur to pienu glabāt). Toties varu pacienāt ar burkānu sulu vai Yogi tēju.

Pasveicini rūķus, Sniegbaltīti un visus pārējos.

Romeo.